X

Q Life Parfüm

Q Life Parfüm Kodları

Q Life Parfüm, 2003 yılında İzmir’de kurulmuştur.

Vizyon sahibi, alanında tecrübeli ve güçlü akademik geçmişleri olan genç ve dinamik kadrosuyla kısa zaman içerisinde hedeflerini büyüterek gelişimine devam etmektedir.

Parfüm, ağda ve kişisel bakım ürünleri en son teknolojinin tüm olanakları kullanılarak uzman kadrosuyla büyük bir dikkat ve titizlikle üretmektedir.

Üretimde “önce sağlık” , Pazarlamada “önce hizmet” ilkeleriyle kalitesini ve çıtasını her geçen gün yükselterek sektörde lider marka olmayı sürdürmeyi hedeflemektedir. Kaliteli hizmetin, kaliteli ürün kadar önemli olduğu fikrini benimseyen şirket, yurtiçinde mevcut olan yaygın satış ağını daha da büyütmek dış ticaret departmanıyla da birçok ülkeyi portföyüne katmayı istemektedir. İstekleriniz doğrultusunda gelişen ve sürekli büyüyen firma, ihtiyaçlarınızın en doğrusunu belirlemeye çalışıp, en kabul edilebilir maliyetle size sunmaktan onur duymaktadır.

Kategoriler Parfüm Markaları
Etiketler q life parfüm
Parfum Kodları:
X

Headline

You can control the ways in which we improve and personalize your experience. Please choose whether you wish to allow the following:

Privacy Settings